Energie Vergelijken

Vergelijk Energie

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste contract vaststellen. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de prijs per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergieleveranciers Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

Online efficiëntere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten demeest voordeligeenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusuitsparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw queestemakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de mogelijkheid om op een snelle wijze demeest goedkope energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde voordeligste is.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt alsnodig. Ook alle energie aanbiedingen wordenaanstonds bijgewerkt als er een wijziging is geweest in deprijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u immer contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u hier op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de slimstedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenflink per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel energie, kunt u in een paarklikken maandelijks flink geld geldoverhouden. Via onze website kunt u verzekeraarsvan gaslichtvergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasseen ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden debeste leverancier van gas en licht. Hierdoorbespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijksimpel tot wel vierenergiecontracten op basis van welkomstkortingen, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart eenvoudig.
  • Het gewin is al simpel enkele 100-en euro’s

Overstappen kost niets en zomaar geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeiteflink geld overhouden op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht vooru. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voorenergie bestaat de jaarrekening ook voor een deel uit vaste lasten, tevensdeze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor licht gemiddeld algauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor stroom heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave belasting op energie en voor gas metde lasten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij vergelijk energie.

Scroll to top