Meteen naar de inhoud

Top 10 Goedkoopste Energieleveranciers

zakelijk energie vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf beëindigen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest voordelige energiecontract altijd bovenaan te staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En uiteraard van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de voordeligste energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe twaalf maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo van betekenis geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waarmee we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even eenvoudig. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste consumenten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. klanten vervallen per slot van rekening in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je alledaagse energiebesparende tips eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie uitsparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook besparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per twaalf maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de betere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die over het algemeen hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder andere een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw reis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de meest goedkope is.

Elk jaar overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de voordeligste energie aanbieding misgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de voordeligste energiemaatschappij doet geld overhouden. Geld geld besparen op uw toch ook al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van belang bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en stroom, kunt u simpel maandelijks flink geld besparen. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstbonus en, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Energie vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s per jaar geld overhouden op uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Echter, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u voordeel mee halen door ieder jaar over te stappen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor energie per energieaanbieders flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste kosten die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via hier uitgebreid de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere rekening houden met de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is ook belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden voeren veel leverancier van gas en licht speciale acties om nieuwe klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen over het algemeen een, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Controleer tevens wat anderen over een gas- en stroomleverancier vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij top 10 goedkoopste energieleveranciers.