Gas En Elektra Prijzen Vergelijken

Onafhankelijk Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan acuut op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd veertien dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje standaardaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op jouw energiekosten? Nietmoeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk debetere deals op basis van je verbruiken wensen.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo precies eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gangbaargrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 maal per jaar kondigen de energieleveranciersdan ook nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per leverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op deprijs. Jarenlang bijdezelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de goedkoopste energieleverancier te vinden?En dat u daardoor veel kunt geld overhouden op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg simpel. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het voordeel is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeiteflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier vooru. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de beste maandpremie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas. Zoals bij onafhankelijk energie vergelijken.

Scroll to top