gaslicht zakelijk

Groene Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan stantepede op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde veertien dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje gewoonaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is uitsparen

Wist je dat switchen je een besparingkan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds deopenbreking van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energiemaatschappij hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanjouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de looptijd van jecontract dezelfde premie voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Demogelijkheid is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van diverse invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt bij ons alleenergieprijzen vergelijken.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten devoordeligsteenergieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstover het algemeen verouderde energieprijzen die in deregel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusbesparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk twaalfmaanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektochtmakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de optie om op een snelle wijze demeest voordelige energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde voordeligste is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per kalenderjaargeld overhouden. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per 12maanden kondigen de energieaanbiedersdan ook nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenenorm per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u eenvoudig de kosten van meerdan 15 energieleveranciers.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u eenvoudig geld besparen. Bijna alle huishoudens kunnen geld overhouden door te wisselen, en meestal tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en licht is de laatstepaar jaar enorm in premie gestegen. Zoals bij groene energie vergelijken.

Scroll to top