Vergelijkingssite Stroom Gas

Goedkope Stroom

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 2 wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje gebruikelijkaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om met name naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verschillende invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt op onze website alleenergieprijzen vergelijken.

Wat ga ik besparen bij degoedkoopste energieleverancier?

Welke energieleverancier devoordeligste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even deduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt degoedkoopste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per kalenderjaargeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 maal per jaar kondigen de energieleveranciersdan tevens nieuwe prijzen aan. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenenorm per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de beste energieleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel geld kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg simpel. En overstappen daarna ook!

 • Duurt maar een paar minuten.
 • Overstappen is simpel.
 • Het gewin is al eenvoudig enkele 100-en euro’s

Gas en licht vergelijkenlevert geld op! ook u kunt 100-en euro’s opjaarbasis minder besteden aan uw gas- enlichtksoten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegennieuwe prijzen. Maar, verzekeraarsvan gaslichtbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u voordeel meehalen door elke 12 maandenopnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duurvan het contract om isopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciersvan gas en licht te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwhuishouden in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze tevenstoevoegen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de aanbieding
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij goedkope stroom.

Scroll to top