energie vergelijker zakelijk

Goedkope Energieleverancier

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract aanbieden. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de bestebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je daardoor honderdeneuro’s per kalenderjaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt besparen op jouw energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk degoedkopere deals op basis van je verbruiken wensen.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun jecontracten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we over hetalgemeen betere prijzen kunnen bieden. Ook deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Wat ga ik besparen bij devoordeligste energieleverancier?

Welke energieleverancier demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigsheidsduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u ogenblikkelijk zien welke energiebedrijven erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de meestgoedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk aanstonds welk energieovereenkomst het bestepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan geld besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenflink per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijdezelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen detarieven voor energie per leveranciersflink verschillen, daarnaast moet u ook rekeninghouden met de vaste lasten die de energiemaatschappijendoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het isin enkele gevallen eenmogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zumbeispiel goedkoper lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u via deze websitesafe de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gasen stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houdenmet de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbijkunt u kijken naar de stroomkosten per kWhen de kosten voor gas per kubieke meter. Het is ook belangrijkom te bekijken of het een vast of variabeltarief is. Bij een vast tariefbetaalt u de volledige contractperiode hetzelfdetarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, om die reden voerenveel leverancier van gas en lichtspeciale acties om consumenten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopenover het algemeen een, 3 ofvijf jaar, al zijn er Vandaag de dag ookaanbiedingen voor 2 of 412 maanden. U kunt tevens kiezenvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand teannuleren!

Controleer ook wat andere gebruikers over een leverancier vinden! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkope energieleverancier.

Scroll to top