Stroom Vergelijken

Goedkoopste Energietarieven

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd 2 wekenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje doorsneeaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt besparen op jouw energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk degoedkopere deals op basis van je verbruiken wensen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meestgoedkope energiecontract altijd bovenaante staan. Welk contract dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En allicht van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest goedkopeenergiedeal is.

Geld overhouden op deenergierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar.Energiebewust leven is nog nooit zo doorslaggevend geweest.Ernaast wordt het leven tevens telkens duurder,waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde evengemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meestemensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis meestal niet mogelijk.consumenten vervallen op de keperbeschouwd in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je doorsneeenergiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energieuitsparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ookgeld besparen door over te stappen van energieleverancier.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perkalenderjaar besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meestgoedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijenproberen online op energievergelijkers als meestvoordelige energiemaatschappij in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de goedkoopste energieleverancier.De energiemaatschappij die als meestvoordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede aanbieding heeft gevonden kunt u dezesimpel via de tool aan gaan op dewebsite van de desbetreffendeleverancier. Na het vinden van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Tarieven voor energiekunnen per leverancier van energieontzettend verschillen en dit kan opjaarbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten voor energie bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per energieleverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u eenvoudig de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen dekostprijzen voor stroom en gas per gas- en stroomleveranciersflink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste tarieven die de verzekeraarsvan gaslichtin rekening brengt. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het isin de regel eenmogelijkheid dat een contract zumbeispiel goedkoper lijkt door degoedkopere energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u via hiersnel de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder meer rekening houdenmet de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – Dekosten voor het netwerk en kosten voorvastrecht kunnen differentiëren per energieleverancier, dezeextra kosten kunnen flink in premieprijs uitmaken. Controleer om diereden altijd wat degemiddelde maandprijs is bij uw geschatteverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kostenvoordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheidvan de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas-en stroomleverancier?Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de leverancier is!Bekijk het hier en maak terstond een energievergelijking.
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopenin de regel één, drie of5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensaanbiedingen voor 2 of vierkalenderjaar. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij goedkoopste energietarieven.

Scroll to top