Stroom Energie Vergelijken

Goedkoopste Energie

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd 14 dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje gangbaaraangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf opzeggen.

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijvenproberen online op energievergelijkers als meest goedkope energiemaatschappij in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezennamelijk de meest voordelige energieleverancier.De energieleverancier die als goedkoopste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.uitgaven aan energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde leverancierblijven is niet voordelig, daarom is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen dekosten voor gas en licht per gas- en stroomleveranciersflink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste tarieven die de leveranciersdoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het ismeestal eenmogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door devoordelige energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u met behulp van deze websiteeenvoudig de all-in prijzenopzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gasen stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houdenmet de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – Dekosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per gas-en stroomleverancier, dezeextra kosten kunnen flink in premie bepalen. Check om diereden zo goed als mogelijk wat demeridiane premieprijs per maand is bij uw gemiddeldeverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kostengoedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, daarom voerenveel leverancier van gas en lichtspeciale acties om klanten aan zich te binden. Profiteer van deze acties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopenin de regel 1, drie ofvijf jaar, al zijn er Vandaag de dag ookovereenkomsten voor 2 of 412 maanden. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Bekijk tevens wat anderen over een energieleverancier vinden! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkoopste energie.

Scroll to top