energie zakelijk vergelijken

Goedkoopste Energie Tarieven

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract vaststellen. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pre’s van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is compleetgratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 2 wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnte allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen ogenblikkelijk of in gauw belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verwervenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Welke energiemaatschappij heeft devoordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energieleveranciers er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per jaar kondigen de energieleveranciersdan ook nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenenorm per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbaregas- en stroomleveranciers te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw preciezeverbruik in de buurt heeft kunt u deze ookinvullen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de aanbieding
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij goedkoopste energie tarieven.

Scroll to top