Energie Overstappen

Gaslicht Energievergelijker

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje eenvoudigaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnte allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen terstond of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij bekomenvan elke leverancier een betaling van gelijke hoogtena een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Wat ga ik uitsparen bij demeest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even deduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest goedkope prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaargeld overhouden. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per jaar kondigen de energieaanbiedersdan ook nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenenorm per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op deprijs. Jarenlang bijdezelfde leverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de kostprijzen van meerdan 15 energieaanbieders.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat stroom ondermeer maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs eenheel stuk hoger, dit komt door 3,5 cent btw en maarliefst 12 cent belasting op energie. Infeite bestaat een groot deel van uw de rekening voor gas en lichtuit energiebelastingen en btw! Een gemiddeldhuishouden verbruikt jaarlijks1.525 m3 gas en 3.340 kWh elektriciteit watongeveer te vergelijken is op eenkostenoverzicht van €147,00 per 30 dagen. aanbiedersvan gaslichtmogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximum tarief. De maximale kosten voorenergieworden bepaald door de ACM. Kent u uwprecieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijkersimpel het meestvoordelige energiecontract vinden.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker debeste aanbiedingvinden. Zoals bij gaslicht energievergelijker.

Scroll to top