Meteen naar de inhoud

Gas En Licht Vergelijken

Aanbieders Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer veertien dagen wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf opzeggen.

Welkomstkorting en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest goedkope energiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiemaatschappijen voorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie van onder meer 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet terstond de besparing op het scherm.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks veel geld geld overhouden. Via deze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele honderden euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Door over te stappen van gaslicht kunt u flink geld overhouden, dat is wel te zien. Maar om wat voor bedrag gaat dit nu precies? Nou dat zal u verrassen! In het afgelopen jaar bespaarden overstappers tot wel €300,00 door over te stappen. {De grootste reden om over te stappen was dan tevens prijs en de ervaringen van bekenden. Uit recent onderzoek blijkt tevens dat meer dan 90% van alle overstappers tevreden is over de werkwijze van overstappen. in feite hoeft u niets te ondernemen, enkel de aanmelding.} Op het moment regelen gas- en stroomleveranciers namelijk de overstap onderling. Waardoor u enkel nog de meterstanden door hoeft te geven. Dus waar wacht u nog op? Zoals bij gas en licht vergelijken.