Meteen naar de inhoud

Energievergelijker Zakelijk

Gas En Licht

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder meer beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier en betaal je hierdoor honderden euro’s per twaalf maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op je energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de beste deals op basis van je verbruik en wensen.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun je contracten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Ook de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijen proberen online op energievergelijkers als voordeligste energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de meest voordelige energieleverancier. De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden acuut bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen ontzettend per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en stroom, kunt u in een paar klikken jaarlijks flink geld uitsparen. Via onze website kunt u verzekeringsmaatschappijen van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het gewin is al eenvoudig enkele 100-en euro’s

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste lasten die de energieaanbieders in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, deze extra onkosten kunnen flink in premieprijs schelen. Controleer daarom altijd wat de meridiane prijs per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom gebruiken veel gas- en stroomleverancier kortingsacties om consumenten te vinden. Profiteer van deze acties en scoor een gratis tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen in de regel één, 3 of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor twee of vier 12 maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Controleer tevens wat overige consumenten over een gas- en stroomleverancier denken! Op hier kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energievergelijker zakelijk.