Energie Gas Leveranciers Vergelijken

Energievergelijker Consumentenbond

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf beëindigen.

Welkomstbonus en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online goedkopere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten degoedkoopsteenergieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin deregel verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld overhouden door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder andere een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreismakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de mogelijkheid om op een snelle wijze degoedkoopste energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde meest goedkope is.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u meteen zien welke energieleveranciers erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onverwijld welk energieovereenkomst het beterepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u eenvoudigen simpel onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omde vergelijking te makenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen kortetijd de beste contractenvoor energie! Wanneer eengas- en stroomleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij energievergelijker consumentenbond.

Scroll to top