energie zakelijk vergelijken

Energie Vergelijken Zakelijk

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de goedkoperebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf opzeggen.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal verwerven hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest voordelige energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijenproberen online op energievergelijkers als goedkoopste energiemaatschappij in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezennamelijk de voordeligste energieleverancier.De energiemaatschappij die als meestvoordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenslimme deal heeft gevonden kunt u dezesimpel online vinden op dewebsite van de energieleverancier. Na het vinden van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Tarieven voor energiekunnen per leverancierenorm verschillen en dit kan opmaandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De kosten voor gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven verschillenenorm per energieleverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde leverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de prijzen van meerdan 15 energieaanbieders.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen dekostprijzen voor stroom en gas per energiemaatschappijenflink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciersdoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het issoms mogelijk dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u via hieruitgebreid de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gasen stroom leveranciers kunt u onder meer kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – Denetwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, dezeextra kosten kunnen flink in prijsvoor de premie schelen. Controleer om diereden zo vaak mogelijk wat demeridiane maandprijs is bij uw geschatteverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgavenvoordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergconcurrerend, om die reden voerenbijna alle leverancierkortingsacties om consumenten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tariefvoor energie of een ander cadeautje!
  3. De duur van hetcontract – Energiecontracten lopenover het algemeen een, drie ofvijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensovereenkomsten voor 2 of 4twaalf maanden. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand teannuleren!

Controleer ook wat andere klanten over een energieleverancier vinden! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij energie vergelijken zakelijk.

Scroll to top