Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

Energie Vergelijken Zakelijk Consumentenbond

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is helemaalgratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de goedkoperebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergiemaatschappij en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per 12 maanden te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geldoverhouden op jouw energiekosten? Nietmoeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk devoordeligste deals op basis van je verbruiken wensen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meest voordelige energiecontract te allen tijde bovenaante staan. Welk overeenkomst dit is, hangt af van je energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En natuurlijk van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de voordeligsteenergiedeal is.

Geld overhouden op deenergierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe jaar.Energiebewust leven is nog nooit zo vanbelang geweest.Ook wordt het leven ook steeds duurder,waarmee we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde evenduidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt vaak een enorme struikelblok voor de meestemensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis vaak niet mogelijk.klanten vervallen toch in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je standaardenergiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energieuitsparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensgeld overhouden door over te stappen van energieleverancier.Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per12 maanden geldoverhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Wat ga ik uitsparen bij demeest goedkope energieleverancier?

Welke energieleverancier degoedkoopste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigheid van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenslimme aanbieding heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig online afsluiten op dewebsite van provider van gasen/of stroom. Na het aan gaan van uw nieuweovereenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per energieleverancierenorm verschillen en dit kan opmaandbasis al snel honderden euro’s schelen. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenflink per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, tevens wel gas en licht, kunt u simpel jaarlijks flink geld uitsparen. Via hier kunt u gas- en stroomleveranciersvergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasseen ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden devoordeligste energieleverancier. Hierdoorbespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijksimpel tot wel vieraanbiedingen op basis van welkomstkortingen, kosten en andere eigenschappen.

 • Duurt maar een paar minuten.
 • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
 • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijkenlevert geld op! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegennieuwe prijzen. Echter, energiebedrijvenbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaarover te stappen. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciersvan gas en licht te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typewoning.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze ookinvullen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de voordeligstedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij energie vergelijken zakelijk consumentenbond.

Scroll to top