Vergelijkingssite Stroom Gas

Elektriciteit Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de slimstebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om met name naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de voordeligsteenergiebedrijven vinden

Onze website heeft de voordeligste energiemaatschappijen,acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u degoedkoopsteenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseasy op een rij. Op die wijze kunt u de meestvoordelige energie vinden en kiezen.Natuurlijk zijn er teallen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u ogenblikkelijk zien welke energiemaatschappijen erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijsen welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk spoorslags welk energieovereenkomst het goedkoperepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geld besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde leverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u eenvoudig de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u eenvoudigen efficiënt onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet overzichtelijk te krijgenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevenscalculeert de energievergelijker binnen kortetijd de voordeligste contracten voor gas en licht! Wanneer eenleverancier van gasen licht een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij elektriciteit vergelijken.

Scroll to top