Stroom Energie Vergelijken

De Onafhankelijke Energievergelijker

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s geldoverhouden
 • Overstappen is helemaalgratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 2 wekenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje alledaagsaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld besparen

Wist je dat wisselen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energiemaatschappij hetbetere bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de duur van jecontract dezelfde premie voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Deoptie is aan jou!

Online energie vergelijken

Dit doe je alledaagslekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuze te maken. Tevens het perslot van rekening kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde voordeligste leverancier op de1ste plek pronkt. Zekerkun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zoeasy geweest.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest voordelige energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciersproberen online op energievergelijkers als meestvoordelige energiemaatschappij in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de meest voordelige energieleverancier.De energieleverancier die als meestvoordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Ieder jaar overstappen naar devoordeligste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens 5 keer degoedkoopste energie aanbiedingmisgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energiemaatschappij doetbesparen. Geldbesparen op uw uiteindelijk al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenontzettend per leverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareenergiebedrijven te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typewoning.
 • Vul het aantal leden van uwgezin in.
 • Wanneer u uw exacteverbruik in de buurt heeft kunt u deze tevenstoevoegen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopstedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij de onafhankelijke energievergelijker.

Scroll to top