Elektriciteit En Gas Leveranciers Vergelijken

Beste Energieleverancier Kassa

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder andere beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de bestebeoordeling.

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat wisselen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energieleverancier hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de looptijd van jeovereenkomst dezelfde kostprijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Deoptie is aan jou!

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Wat ga ik geld overhouden bij demeest voordelige energieleverancier?

Welke energiemaatschappij demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigheid van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u spoorslags zien welke energieaanbieders erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijsen welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk meteen welk energiecontract het goedkoperepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u simpel de kosten van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voorenergie bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste lasten, ookdeze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor stroom gemiddeld alsnel €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit metname temaken met de teruggave energiebelasting en voor gas metde kosten voor de aansluiting van gas en de huur vande gasmeter. Zoals bij beste energieleverancier kassa.

Scroll to top